Kayıt ücretlerini yanlış yatırdık boşamı gitti demeyin

|
kayıt ücretlerini yanlış yatırmış oldugunu düşündügüm arkadaşlar için arkadaşlar için bu yazıyı acik ögretim lisesi resmi sitesinden alıntı yaptım..

Müdürlüğümüze ulaşan dilekçelerden, öğrencilerimizin bazılarının kayıt ücretlerini yatırırken hata yaptıkları tespit edilmiştir. Kayıt ücretini yanlış yatıran öğrencilere yanlış yatırdıkları bu ücretler Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye Saymanlığı tarafından geri iade edilmektedir. İade işlemi herhangi bir hesap numarası olmadan öğrencinin T.C. kimlik numarasına göre Ziraat Bankasına yatırılmaktadır.
Öğrenciler T.C. kimlik numarası ile Ziraat Bankasının herhangi bir şubesinden ücretlerini geri alabileceklerdir.
Örnek: Kayıt yenileme ücreti yatırması gerekirken yeni kayıt ücreti yatıran bir öğrenci, kayıt yenileme döneminde tekrar ücret yatırıp kaydını yenileyecektir. Kayıt yenileme işlemini yapan öğrenci ekteki dilekçeyi dolduracak, yanlış yatırdığı ücrete ait iki adet dekontun aslını, doğru yatırdığı ücrete ait dekontun bir nüshasını ve nüfus cüzdan fotokopisini dilekçeye ekleyerek, Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü,Döner Sermaye saymanlığı,Konya yolu üzeri No:21 06500 Teknikokullar - ANKARA adresine gönderecek, dilekçesini gönderen öğrenci yaklaşık bir ay içerisinde T.C. kimlik numarası ile Ziraat Bankasının herhangi bir şubesine giderek hatalı yatırmış olduğu ücreti geri alacaktır.

Örnet dilekçeyi görmek için Tıkla.....